Over ons

Laten we ons even voorstellen!
Je hebt misschien op Instagram nu al een paar van onze eerste vakantiekiekjes gezien, maar wie zijn wij nou? Wij zijn Marco en Cérise, een stel uit Amersfoort dat gek is op reizen! Wij delen een passie om de wereld te zien, maar zijn tegelijkertijd gek op ons eigen plekkie in Amersfoort. Naast fantastische foto’s en leuke tips van onze reizen, laten we ook onze ontdekkingen van Amersfoort zien, want daar wonen wij ook pas sinds een paar jaar (2019).

De Koppelpoort in Amersfoort

Cérise heeft in haar leven al veel mooie reizen gemaakt door haar vader die vaak voor werk naar het buitenland moest en door haar moeder die geboren is in Canada. Daardoor ben ik, Cérise, als kind al vaak in Toronto en omgeving geweest, gingen we mee op zakenreis naar New York, San Francisco en dichter bij huis (maar niet minder mooi), Barcelona. De liefde voor het reizen was er met de paplepel in gegoten en heeft ervoor gezorgd dat ik in 2016 een semester in Buffalo, NY, wilde studeren. Zo kon ik mooi een andere cultuur opsnuiven, een minor volgen en mijn familie in Toronto zien.

University at Buffalo, in de staat New York

Voordat wij samen op reis gingen, heeft Marco wat minder van de wereld gezien. Niet wegens gebrek aan interesse, maar het kwam er niet echt van. In 2018 zijn we samen voor het eerst op reis gegaan, een vakantie naar Lesbos – een Grieks eiland voor de kust van Turkije. Vanaf dat moment hebben wij ons voorgenomen vaker op reis te gaan.

Konijneneiland vlak naast Lesbos – een perfect snorkelplek!

Als Marco niet op reis is, werkt-ie als marktonderzoeker bij de KNVB en als Cérise niet in het buitenland zit, werkt ze als projectmanager E-commerce bij de mooiste kookwinkel van Nederland. In onze vrije tijd volgen wij cursussen over handelen met Crypto – in de hoop over enkele jaren financieel vrij te kunnen zijn en samen nóg meer van de wereld te kunnen zien.

Marco & Cérise

Contact Us